НОВО!!!

Предпазен шлем

За подробности - тук

Предпазен шлем

Предпазен шлем
Предпазен шлем
Предпазен шлем 2
Предпазен шлем 3
Предпазен шлем 6
Предпазен шлем 4
Предпазен шлем 9
Предпазен шлем 8
Предпазен шлем 5

Сподели в FacebookСподели в Google PlusСподели в TwitterСподели в LinkedIn
Баня М ЕООД производство на ПВЦ мебели за баня
Производител: Баня М ЕООД

Продажна цена:39,00 лв
Отстъпка

Preloader

Каталожен номер: N20

Предпазен шлем, изработен от PVC и предпазна слюда от 1 мм удароустойчив кристален поликарбонат. Шлемът е изключително надежден, лек и ергономичен.

В процеса на разработка е обърнато особено внимание на това той да може да се използва за целодневна работа и да е полезен при всякакви ситуации. В крайна сметка, след 3-седмични разработки и проби, произведохме изделие, което е здраво, качествено и на добра цена.

Това е единственият шлем на пазара, който позволява предпазната слюда да се движи нагоре и надолу по вертикала в случаи, когато се налага и използването на маска тип „противогаз” или се пише на бюро. Слюдата също може да бъде подменяна с различни размери по поръчка на клиента, но с широчина не повече от 300 мм.

Козирката е изготвена от високоплътностен полиетилен, което поема напреженията на удароустойчивия поликарбонат и позволява подмяна на поликарбоната и движението му по вертикала нагоре-надолу. При сложната кризисна обстановка е предвидено също, ако се наложи, шлемът да бъде лесно ремонтиран с части, които могат да се намерят навсякъде и с подръчни материали. Шлемът позволява плавно регулиране обиколката и дълбочината на главата. Предвиден е и фиксиращ болт. На челото е поставена омекотителна гума, което позволява шлемът да бъде затегнат до степен, че при пълно навеждане да не пада.