Меню
Количка

Условия на доставка

Как да направя поръчка на сайта?

Можете да направите поръчка онлайн с или без регистрация в сайта ни, да поръчате на наш консултант на телефон 0878407506 или 064/801126, или чрез формата за поръчки онлайн. При успешно направена поръчка ще получите имейл с информация за поръчката (възможно е да попадне в папка Спам). За по-бърза обработка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт.
Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона само ако е необходимо допълнително уточнение по поръчката.


Каква е цената на доставката?

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 300.00 лв.
Поръчките се доставят от куриери на Еконт или Транспрес до адрес на клиента. Куриерската услуга е за сметка на М Мебел.

Какъв е срокът на доставката?

Срокът за доставка на поръчки е 24 часа спрямо датата на получаване на поръчката (ако поръчката е получена в почивен ден или официален празник - спрямо първия работен ден).

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

При доставка предлагаме опция „преглед“, която Ви позволява пред служител на куриерската фирма да отворите Вашата поръчка и да я прегледате преди да платите наложения платеж /стойността на поръчаните мебели/. След приемане на доставката можете да върнете продукти, които не са с нарушена опаковка и не са ползвани, в срок от 30 работни дни, като за целта трябва да се свържете с нас. В случай, че връщането е по вина на М Мебел, то транспортните разходи се покриват от М Мебел. В случай, че желаете да върнете закупена стока без М Мебел да има вина за това, то транспортните разходи се поемат от клиента.