Меню
Количка

За нас

Производствена база: гр. Плевен, ул. Гривишко шосе 6; тел. 064/801126; моб. 0878407506

Фирмен магазин: гр. Плевен, бул. Русе 87; тел. 064/822498

"Баня М" ЕООД гр. Плевен е производител на водоустойчиви мебели за баня. От 2008 г. настоящият ни екип поддържа тясно сътрудничество с производители на мебели за баня. Впоследствие стартирахме собствено производство с марката М Мебел. Оттогава насам фирмата се стреми да предлага все по-добри продукти на своите клиенти.

Разширяване на производството, осъвременяване на производствените мощности съобразно последните иновации в производството на мебели, поддържане на екип от висококвалифициран персонал, използване на суровини с най-високо качество - това са част от методите, които наложиха фирмата като един от водещите производители в страната.

М Мебел е търговска марка на "БАНЯ М" ЕООД гр. Плевен. Основната дейност на фирмата е изработка на водоустойчиви мебели за баня от PVC.  М Мебел е производител на мебели за баня, което е различно от шкафчета за баня. Основното ни желание е до клиента да достигат изделия, които не създават проблеми с времето. При производството на мебели не икономисваме нито от дебелината на материала, нито от боята.  Използваме обков, за който сме убедени, че няма да ръждяса или да се бели. Влагаме огледала с дебелина 4 мм на европейски производител, за да не се олющват с времето. Електро-инсталацията е скрита, за да е сигурно за здравето и безопасността Ви. Използваме панти от неръждаема стомана, за да не Ви ръждясват и да Ви дразнят. И мислим, че не сме безгрешни и ако имате проблем, ние ще го решим веднага.