Меню
Количка

За нас

Производствена база: гр. Плевен, ул. Гривишко шосе 6; тел. 064/801126; моб. 0878407506

Фирмен магазин: гр. Плевен, бул. Русе 87; тел. 064/822498

"Баня М" ЕООД гр. Плевен е производител на водоустойчиви мебели за баня и корпусна мебел. От 2008 г. настоящият ни екип поддържа тясно сътрудничество с производители на мебели за баня. Впоследствие стартирахме собствено производство с марката М Мебел. Оттогава насам фирмата се стреми да предлага все по-добри продукти на своите клиенти.

Разширяване на производството, осъвременяване на производствените мощности съобразно последните иновации в производството на мебели, поддържане на екип от висококвалифициран персонал, използване на суровини с най-високо качество, индувидуален подход към всеки клиент - това са част от нещата, които наложиха фирмата като един от водещите производители в страната.

М Мебел е търговска марка на "БАНЯ М" ЕООД гр. Плевен. Основната дейност на фирмата е изработка на водоустойчиви мебели за баня от PVC.  М Мебел е производител на мебели за баня, което е различно от шкафчета за баня. Основното ни желание е до клиента да достигат изделия, които не създават проблеми с времето. При производството на мебели не икономисваме нито от дебелината на материала, нито от боята.  Използваме обков, за който сме убедени, че няма да ръждяса или да се бели. Влагаме огледала с дебелина 4 мм на европейски производител, за да не се олющват с времето. Електро-инсталацията е скрита, за да е сигурно за здравето и безопасността Ви. Използваме панти от неръждаема стомана, за да не Ви ръждясват и да Ви дразнят.  И мислим, че не сме безгрешни и ако имате проблем, ние ще го решим веднага.

Освен водоустойчиви мебели за баня фирмата предлага изработка на корпусна мебел по поръчка – работим по индивидуален проект за всеки клиент.

 Изработваме мебели за:

  • кухни
  • всекидневни
  • спални
  • детски стаи
  • коридори
  • офиси и магазини

В нашата работа влагаме качествени материали, прецизност при изпълнение на поръчките и спазване на сроковете, за да постигнем качествен краен продукт.

Работим по индивидуални мебелни проекти, а също така предлагаме широка гама от висококачествени мебели за баня без аналог.

Можете да разчитате на екипа ни от професионалисти за консултация при избора на най-доброто за Вас решение.